Nieuws

Ontdek IGTV, de nieuwste videodienst van Instagram

Hot news van Instagram!

Je kunt het niet gemist hebben…. Instagram komt met een nieuw videoplatform: Instagram TV! Met de app IGTV, dat ook in de officiële Instagram-app zit, kijk je video’s van 15 seconden tot max. een uur die door Instagram-gebruikers zijn geplaatst (op dit moment is dat 60 sec)! Hiermee is dit nieuwe videoplatform een directe concurrent van YouTube!

Waarom IGTV?

(Met name) jongeren kijken tegenwoordig steeds minder TV en spenderen hun tijd vooral aan online video’s die zij via hun smartphone consumeren. “We evolueren mee met onze tijd”, geeft Instagram-oprichter Kevin Systrom aan. Zodra je IGTV opent, speelt er een video van één van de accounts die je volgt af en kun je gemakkelijk doorspoelen of ‘swypen’ naar een nieuwe video. Niet meer enkel een minuut op je stories, maar de mogelijkheid voor video’s tot een uur lang.

 

Focus op verticale video’s

Omdat jongeren door de Stories-functies van Snapchat en Instagram toch al zijn gewend aan verticale video’s én omdat het merendeel van de smartphone gebruikers zijn of haar toestel alleen in portretmodus gebruikt, gaat IGTV zich volledig focussen op verticale video’s.

 

Als organisatie aan de slag met videomarketing én IGTV?

Ontdekken wat IGTV is of wat het voor jou kan betekenen? Download snel de laatste update van Instagram en je ziet vanzelf het IGTV icoon verschijnen in je app!

Wil je graag aan de slag met video’s binnen jouw organisatie? We kunnen het ons heel goed voorstellen, want videomarketing scoort momenteel ontzettend goed! Dus bekijken alvast eens de IGTV-app en laat ons weten wat je vind van deze feature. Zou jij dit door willen voeren in jouw ‘brand’ en hiermee voorop lopen in jouw markt? We helpen je er graag mee!

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Contactgegevens:

BRANDSTOFF. | Marketing & Strategie
Schorerweg 1, 4515 MD  IJzendijke
Mail: info@brandstoff.nl
KvK: 66206405
BTW-nr: 143900080B01

Direct contact? Bel Niek!

Niek Scheppers
+31 (0)6 131 644 94

Volg ons op social: