Nieuws

Interview in Zeeland Business Magazine

Tekst uit Zeeland Business Magazine:

BRANDSTOF(F) VOOR B2B ORGANISATIES

Na uitgebreide ervaring in het marketingvak vanuit loondienst, zette hij vorig jaar de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.
“Dit was altijd al mijn doel”, zegt Niek Scheppers van marketingadviesbureau BRANDSTOFF.

“Ondernemers zijn vooral druk met het werken ín hun bedrijf en vaak te weinig áán hun bedrijf. Zeker op gebied van marketing en strategie. Het leukste aan mijn vak is om hen hiermee te helpen.” Niek paste een belangrijk advies aan zijn klanten ook zelf toe als startende ondernemer: keuzes maken en duidelijk zijn in wat je doet én niet doet. Het is verleidelijk om alle soorten werk aan te nemen, maar het is beter om een goede focus aan te brengen.”

BRANDSTOFF. focust zich op strategisch marketingadvies aan B2B-organisaties. “In de B2B-markt is de klant vaak niet de eindgebruiker van een product of techniek. Je moet dus zorgen dat je jouw klant helpt om waardevol te zijn richting zíjn klant. Ik werk veel voor technische bedrijven. Zij zijn vaak ontzettend goed in wat ze doen, maar meestal te bescheiden om dat te laten zien. Daar help ik ze bij.”

Na samen met de klant de organisatiedoelstellingen scherp te hebben gesteld, werkt Niek een marketingstrategie en plan van aanpak uit. “Online marketing is hier een belangrijk onderdeel van. In navolging van de consumentenmarkt, wordt dit ook bij B2B steeds belangrijker. Het eerste wat we allemaal doen als we een vraag hebben, ook in de zakelijke markt: Googlen. De beschermde Zeeuwse ons-kent-ons markt wordt online ook bereikt door partijen van buitenaf. Ik help ondernemers in te zien wat dit voor hun bedrijf betekent en hoe ze het als kans kunnen benutten.”

Om zijn klanten goed te kunnen adviseren, investeert Niek continu in actuele kennis en ontwikkeling in zijn vakgebied. Zo is hij o.a. gecertificeerd als Senior Marketing Professional bij het NIMA. “Door zelf steeds bij te tanken, kan ik die ‘brandstoff’ weer doorgeven aan mijn klanten”.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Contactgegevens:

BRANDSTOFF. | Marketing & Strategie
Schorerweg 1, 4515 MD  IJzendijke
Mail: info@brandstoff.nl
KvK: 66206405
BTW-nr: 143900080B01

Direct contact? Bel Niek!

Niek Scheppers
+31 (0)6 131 644 94

Volg ons op social: